VEJLEDNING I FORSKELLIGE FORMER

HVAD TILBYDER JEG

Her kan du se et udvalg af de tjenester, som jeg yder. 

Terapi

Har du brug for at bearbejde nogle ting, der er sket i dit liv? Føler du dig fastlåst? Har du brug for at blive guidet og støttet i hvordan du kan komme videre fra der, hvor du er nu? Så kan terapi være noget for dig.

Supervision 

(individuelt & gruppe)

Har du/I brug for sparring og vejledning i forbindelse med arbejdet og rollen som professionel? Er der nogle sager, der er særligt komplicerede og tynger ekstra? Så kan supervisionen hjælpe. Desuden forebygger supervision mod stress og udbrændthed.

Meditationssession

Meditation er til dig, der ønsker større ro og afslapning i dit liv. Hverdagens stress og jag skaber overaktiverede hjerner og mindsket evne til at mærke og lytte til kroppens signaler. Forkæl dig selv og din krop med en guidet meditation for at komme helt ned i roen og skabe balance mellem dit sind, krop og sjæl.

Oplæg

Har din virksomhed brug for mere viden i forhold til et bestemt emne eller tema? Vil I gerne have en ekstern til at komme og holde oplæg og skabe indsigt i det emne, som I ønsker jer? Emnerne kan være alt, der omfatter psykologi. Mine særlige interesser og kompetencer er indenfor tilknytning, affektregulering, opdragelse, afhængighed, parforholdsdynamikker, angst og alarmtilstand i kroppen, selvaccept & personlig udvikling samt mentalisering. Dog er jeg åben for andre emner også. Kontakt mig og spørg.


Kurser

Har din virksomhed eller arbejdsplads brug for et kursus om et specifikt emne? Kurser er ofte af mindst en dags varighed og op til flere dage, afhængig af behov. De veksler typisk mellem oplæg, gruppearbejde, paneldebat og sommetider fremlæggelse. Denne ydelse er en god ide for virksomheder, der ønsker noget teambuilding, kursus om et specifikt emne, lidt frisk pust i forhold til afdækning af fællesværdier, styrkelse af sammenhold samt genopfriskning af relevant viden. 

Derudover holder min psykologkollega Niina Petersen og jeg fælleskurser, dette kan du læse mere om på www.pikkoriffivut-psykologit.gl